Waarheen binnen België?

Droplife biedt een all-in concept aan binnen België. Zowel de rustieke camping als Teardrop worden via 1 boeking geregeld! Wil jij ook de Belgische economie steunen deze zomer? Dan is dit de perfecte oplossing. De afstand die vermeld staat is van onze locatie tot aan de camping, sinds de Teardrop op onze locatie wordt opgepikt.

De totaalprijs omvat het volgende:

  • De huur van de teardrop Woody of Rebel
  • Plaats op de camping (2 personen, campingplaats eigen wagen en Teardrop, douches, toerismetaks en elektriciteit inbegrepen)

Camping De Ballasthoeve

Afstand: 158km – 7nachten: €522 (Juli & Augustus) / €472 – prijs per nacht (min 3nachten): €87

Deze kleine camping met 34 plaatsen is gelegen in de Belgisch-Limburgse Kempen, oftewel middenin Bosland. Er zijn  vele wandel en fietsmogelijkheden in de buurt. De camping is dan ook gelegen op een fietsknooppunt, waardoor er een fietscafé aanwezig is! Een bruin ingericht fietscafé waar u gezellig kan genieten van een fris pintje! Toch meer interesse in cultuur? Een molenmuseum, kaasmakerij, jenevermuseum,… zijn enkele van de zaken in de omgeving om te verkennen!

Meer info – Ballasthoeve

Camping Beau Rêve

Afstand: 195km – 7nachten: €570 (Juli & Augustus) / €520 – prijs per nacht (min 3nachten): €92

Bij deze camping , gelegen vlakbij la Roche-en Ardenne, staat rust en natuur centraal! Deze camping is niet aangesloten op het elektriciteitsnet en functioneert volledig op een systeem met zonnepanelen. In de schilderachtig mooie vallei van de Watte-Fosse bron, tussen twee kabbelende beekjes en een bos vol wild, vind je de ruimte, natuur en rust die in de Ardennen al bijna zeldzaam zijn geworden. Op de camping zelf kom je volledig tot rust, echter zijn in de omgeving tal van sportactiviteiten te vinden zoals mountainbike, kajakken, paardrijden, …

De campingeigenaars staan je graag bij met extra uitleg! Verder beschikt deze camping over een gezellig terras en kun je onder het genot van een Belgisch biertje, een heerlijk koffie of cappuccino plannen maken voor de volgende dag en ervaringen uitwisselen met andere gasten indien gewenst.

Meer info – Beau Rêve

Camping De Ijzerhoeve

Afstand: 70km – 7nachten: €546 (Juli & Augustus) / €496 – prijs per nacht (min 3nachten): €88

Deze camping is gelegen in Diksmuide, oftewel middenin de Westhoek. Deze camping heeft zeer veel te bieden, van een dagje vissen aan hun visvijver (3000m²), tot een uitstapje/fietstochtje naar Nieuwpoort of Ieper. Verder kan u ook cultuur gaan opsnuiven in de enige bewaarde loopgraven in België, gelegen te Kaaskerke(Diksmuide). Erna kan u steeds terecht voor een verfrissend streekbiertje aan hun terras. Met een totaal van juist geen 100plaatsen is dit een kleinschalige camping, zoals hun motto zegt “kwaliteit primeert boven kwantiteit”, daardoor belandt ook deze camping in onze lijst!

Meer info – De Ijzerhoeve

Roadtrip doorheen België?

Meer nood aan afwisseling en avontuur? Wij bieden ook de mogelijkheid om de verschillende campings enkele dagen te bezoeken en zo verschillende streken te leren kennen gedurende een roadtrip binnen België. Contacteer ons even voor verdere info!

Niet gevonden wat je zocht?

Stuur ons even een berichtje met jouw wensen en hoe je jouw avontuur binnen België ziet. Wie weet kunnen we je wel verder helpen!

Op avontuur buiten België?

Momenteel hebben wij nog geen samenwerkingen buiten België. Echter kunnen wij je hierover zeker enkele tips meegeven om een onvergetelijk avontuur te ervaren, stuur ons even een berichtje!

Klaar om op jouw Teardrop avontuur te vertrekken?


Boek nu!